ΞΑΝΘΗ

Ντε Λούκας: "Στόπερ του... NBA ο Ατρόμητος"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ξάνθη, Ατρόμητος, Ντε Λούκας EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ηττήθηκε 0-2 στην έδρα της από τον Ατρόμητο και ο Πάμπλο Ντε Λούκας έκανε λόγο για λανθασμένο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του. Η τοποθέτηση του προπονητή των ακριτών, Μίλαν Ράσταβατς.

Δεύτερη διαδοχική ήττα υπέστη στη Super League η Ξάνθη. την Κυριακή (29/10) οι ακρίτες έχασαν στην έδρα τους με 2-0 από τον Ατρόμητο και ο Ισπανός χαφ, Πάμπλο Ντε Λούκας, έκανε λόγο για λανθασμένο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του, ενώ ανέφερε ότι οι κεντρικοί αμυντικοί των Περιστεριωτών θα μπορούσαν να παίζουν στο NBA με το ύψος που έχουν.

Σχολίασε: "Ο Ατρόμητος έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει. Εμείς δεν κάναμε τίποτα σωστά. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεν κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Προσπαθούσαμε να βροούμε μόνο με μακρινές πάσες τον επιθετικό, ο οποίος έπαιζε απέναντι σε δύο στόπερ, που θα μπορούσαν να παίζουν στο NBA με το ύψος που έχουν. Φοβηθήκαμε το παιχνίδι και δεν πήραμε τίποτα. Δεν το αξίζαμε κιόλας. Πρέπει να κάνουμε restart".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, είπε: " Το παιχνίδι σήμερα, μας έδειξε ότι η απόδοσή μας μεταβάλλεται στη διάρκεια ενός 90λεπτου και δεν είναι αρκετή. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν επιθετικοί και είχαμε ένα καλό επίπεδο μέχρι που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην ανάπτυξή μας κάτι που μας οδήγησε σε λάθη κατά τη διάρκεια που ο Ατρόμητος, που είναι μία ομάδα με ποιότητα και δεν βρίσκεται τυχαία στην 1η θέση, ανέβασε την απόδοσή του.

Πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις και για εμάς περισσότερο επίπονο ήταν το δεύτερο γκολ, καθώς κόστισε στην δική μας συνέχεια των προσπαθειών. Στην εξέλιξη αυτού του διαστήματος, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και τρίτο στόπερ στο παιχνίδι και παρά τις δικές μας αλλαγές, ήταν δύσκολο να διασπαστεί αυτή η έμπειρη και συμπαγής ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος και στα Πηγάδια, 2-0 την Ξάνθη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ