ΞΑΝΘΗ

Νίκη στα Πηγάδια ο Ηρακλής

Νίκη στα Πηγάδια ο Ηρακλής
Ξάνθη INTIME SPORTS

Τον Ηρακλή φιλοξένησε στα Πηγάδια η Ξάνθη σε φιλικό αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Για τον Γηραιό σκόραραν οι Περόνε (19') και Λουκίνας (75'). Πέναλτι έχασε στο 50' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Θεσσαλονικέων.

Οι προπονητές Ραζβάν Λουτσέσκου (Ξάνθη) και Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής) είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να τους δώσουν χρόνο δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Super League και Football League, αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με το γκολ του Περόνε στο 19’ και έκαναν το 0-2 στο 75’ με τον Λουκίνα. Τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους έχασαν οι Λισγάρας (7’), Σολτάνι (9’, 17’), Γούτας (12’), Ράνος (37’), Ολιβέιρα (75’, 84’) ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει και στο 50’ με τον Περόνε. Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Κασναφέρης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη – Δρασκέλη.

ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Ζαρόπουλος (46’ Κυριακίδης), Γουάλας (46’ Μπέρτος), Μπαξεβανίδης (76’ Κολλαράς), Λισγάρας (46’ Παπαστεριανός), Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Κλέιτον (70’ Λαζαρίδης), Ράνος (76’ Μπαρέττας), Καπετάνος (46’ Λουσέρο), Σολτάνι (55’ Ολιβέιρα).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης. Έπαιξαν και οι: Λαδάς, Σαραμάντας, Σιατραβάνης, Τόσκας, Κυριακίδης, Σμίλτος, Κάσσος, Λουκίνας, Αγγελόπουλος, Ζαμπάζης, Παπαθανασίου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ