ΞΑΝΘΗ

Νίκη για πεντάδα θέλει η πάνοπλη Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γέντρισεκ EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, η Ξάνθη θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη την Κυριακή (25/2, 15.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε 20 παίκτες στην αποστολή.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή η Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (25/2, 15.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ακρίτες προέρχονται από τρία ματς χωρίς νίκη. Εκτός έδρας 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας 1-1 με την Κέρκυρα και βαριά εκτός έδρας ήττα 0-4 από την ΑΕΚ.

Με νίκη το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς θα προσπεράσει Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, και Παναθηναϊκό και θα "πιάσει" τον Πανιώνιο στην 5η θέση, φτάνοντας τους 32 βαθμούς. Απουσία εκτός από τον Λουσέρο, ο οποίος εδώ και αρκετές αγωνιστικές είναι εκτός, δεν υπάρχει για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Πρόκειται για τους εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ