ΞΑΝΘΗ

Να βαδίσει στην ίδια πετυχημένη συνταγή θέλει η Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πρώτη σκέψη των ανθρώπων της Ξάνθης είναι να συνεχίσουν με ξένο προπονητή τη νέα σεζόν και να ακολουθήσουν την πεπατημένη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Ξάνθη καθώς όπως έκανε γνωστό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά από τρία χρόνια και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου με βάση τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν είναι πως θα ήθελαν να ακολουθήσουν την ίδια πεπατημένη και να πάνε σε έναν ξένο προπονητή και την επόμενη χρονιά. Να πορευτούν δηλαδή με έναν προπονητή που δεν θα έχει σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, όπως είχε γίνει και με τον Λουτσέσκου.

Ήδη μάλιστα έχουν εξετάσει κάποιες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί και κάποιες που είχαν από πριν στα υπόψιν γνωρίζοντας ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Φυσικά και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε εν τέλει η Ξάνθη να πάει στη λύση Έλληνα προπονητή που όμως έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο της καθώς ήδη ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Γιάννη Μαντζουράκη.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και ενόψει του τελευταίο αγώνα με τη Βέροια η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις προθέρμανσης με passing game και νευρομυικό συντονισμό, οι παίκτες χωρίστηκαν σε υποομάδες στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γουάλας, Μπαξεβανίδη και Καμαρά. Μάρκος Πιτσέλι και Αριστοτέλης Καρασαλίδης που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι της Λάρισας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ