ΞΑΝΘΗ

''Να τι άλλαξε στην Ξάνθη...''

''Να τι άλλαξε στην Ξάνθη...''
Ξάνθη INTIME SPORTS

Ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, μιλάει στο Sport24.gr και αναλύει τι έχει αλλάξει στην ακριτική ομάδα, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, και έχει πραγματοποιήσει τέτοιο εντυπωσιακό ντεμαράζ.

Μετά το 4-2 σε βάρος του ΠΑΟΚ, άλλη μια τεσσάρα αυτή τη φορά επί του Παναθηναϊκού. Η Ξάνθη αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει πραγματοποιήσει τέσσερις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και ο Γιώργος Κασναφέρης εξηγεί στο Sport24.gr τι έχει διαφοροποιηθεί και η ομάδα πάει από νίκη σε νίκη.

Ο τιμ μάνατζερ της ακριτικής ομάδας, μία μέρα μετά το θριαμβευτικό 4-2 επί του Παναθηναϊκού, υποστηρίξει ότι η Ξάνθη συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, ισχυρίζεται ότι η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αλλάξει πολλά, δηλώνει ότι δεν γίνονται σκέψεις για Ευρώπη, όχι όμως ότι αν παρουσιαστεί η δυνατότητα δεν θα κυνηγηθεί και αυτός ο στόχος.

- Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό. Το περιμένατε ότι μέσα σε μερικές μέρες θα είχατε βάλει οκτώ γκολ στις δύο ομάδες;

''Η Ξάνθη έχει σημειώσει πρόοδο. Εμφανίζει σταθερότητα και η βελτίωση σε όλους τους τομείς βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα, που απολαμβάνουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε αφιερωθεί στο πώς η ομάδα θα αποπνέει υγεία και θα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Αφού με ρωτάς, θα σου απαντούσα πως δεν μου προκαλεί εντύπωση...''.

''Να τι άλλαξε στην Ξάνθη...''
Ξάνθη INTIME SPORTS

-Ύστερα από τέτοιες επιδόσεις, οι στόχοι της Ξάνθης αλλάζουν σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα; Μήπως κοιτάζετε πώς θα ''χτυπήσετε'' μια θέση στην πεντάδα;

''Θέλουμε να κοιτάμε όλους τους αντιπάλους, ανεξάρτητα από το ποιος είναι αυτός, στα μάτια. Και μέχρι σήμερα το έχουμε καταφέρει. Το υλικό της Ξάνθης είναι πολύ ποιοτικό και δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Διεκδικούμε τα πάντα και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Είμαστε μια παραδοσιακή δύναμη, ένας αντίπαλος υπολογίσιμος, μηδενός εξαιρουμένου. Πρώτος στόχος είναι να μην περάσουμε ότι, πέρυσι. Ήταν δράμα να παλεύεις την τελευταία στιγμή να μείνεις στην κατηγορία. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Επομένως κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε'.

-Τι έχει αλλάξει και η εικόνα της Ξάνθης έχει διαφοροποιηθεί τόσο σημαντικά συγκριτικά με το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος;

''Έχει αλλάξει ο προπονητής. Έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, τη δικιά του σκέψη και έχει βρει χημεία με τους ποδοσφαιριστές. Και ο κ. Λουτσέσκου, αλλά και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολλές ώρες μέσα στην ημέρα για τον εκάστοτε αντίπαλο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε''.

- Τα αποτελέσματα της Ξάνθης και οι εμφανίσεις της είναι ικανές να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο;

''Υπάρχει μια χαλαρότητα από τον κόσμο. Και μια απογοήτευση, την οποία κατανοώ. Τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο, η ομάδα έχει αποκτήσει μια εξαιρετική σταθερότητα, δείχνει άλλο πρόσωπο και εκτιμώ ότι έτσι στέλνουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Τον καλώ να έρθει στο γήπεδο για να δει όμορφο ποδόσφαιρο. Βλέπετε ότι σε κάθε παιχνίδι κάνουμε 7-8 τελικές''.

''Να τι άλλαξε στην Ξάνθη...''
Ξάνθη INTIME SPORTS

-Μπήκατε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Έχετε ήδη αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές. Τι να περιμένουμε από εδώ και στο εξής;

''Ο κ. Πανόπουλος με τον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Λουτσέσκου έχουν άριστη συνεργασία και κινούνται προς την κατεύθυνση να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Ό,τι χρειαστεί να γίνει, θα το πράξουμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας''.

-Έχει προκύψει ενδιαφέρον ή πρόταση για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που συγκροτούν το ρόστερ;

''Στην παρούσα φάση όχι. Αν όμως συμβεί αυτό, η φιλοσοφία μας είναι να μην βάλουμε εμπόδιο, ούτε να κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν''.

-Με τον Κάλβο σε τι φάση βρισκόμαστε;

''Η Ξάνθη τηρεί όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ποδοσφαιριστή. Ο Κάλβο πληρώνεται και συμμετέχεις στις προπονήσεις. Το συμβόλαιο δεν λέει ότι πρέπει να αγωνίζεται...''.

-Και ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα...

''Είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό. Είμαστε όλοι σε αγωνία...''.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ