ΞΑΝΘΗ

Mea culpa από Λουτσέσκου: "Δεν υπήρχε πέναλτι με τον Ολυμπιακό"

Mea culpa από Λουτσέσκου: "Δεν υπήρχε πέναλτι με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανασκεύασε τα όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Μήτσιου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιτεθεί στον Χρήστο Μήτσιου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. "Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο προπονητής της Ξάνθης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος θεωρώντας ότι λίγο πριν το 0-1 του Ολυμπιακού, έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Το ρεπορτάζ μάλιστα ήθελε την νεοσύστατη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να ετοίμαζε κλήση προς τον Λουτσέσκου ώστε να απολογηθεί για όσα είπε.

Δύο μέρες μετά τις επίμαχες δηλώσεις, ο προπονητής της Ξάνθης ανασκεύασε με επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

«Οι αναφορές μου για τον διαιτητή του αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – Ολυμπιακός που έγιναν μετά τη λήξη του ήταν εν θερμώ, με βάση την εικόνα που είχα από τον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας ξανά την επίμαχη φάση σε βίντεο, πιστεύω ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή χωρίς να είναι αυτή αποκλειστικά υπεύθυνη στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.»

Η ΕΠΟ τελικά ανακοίνωσε ότι στον Ρουμάνο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη: "Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015 (δηλώσεις μετά τον αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ-Ολυμπιακός της 22/9/2015)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ