ΞΑΝΘΗ

Με Νεντίδη με Λεβαδειακό

Με Νεντίδη με Λεβαδειακό

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Νεντίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια συνεχίστηκε υπό τις οδηγίες του Νίκου Νεντίδη.

Μία μέρα μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και η διοίκηση της ακριτικής ΠΑΕ δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με τον διάδοχό του.

Είναι αλήθεια πως στις τάξεις της Skoda Ξάνθης ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το σοκ της απομάκρυνσης του Καρδιτσιώτη τεχνικού ώστε να στραφεί η προσοχή στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με τον Νεντίδη και τους συνεργάτες του να ασχολήθηκαν με ασκήσεις τακτικής.

Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Φερνάντο Γουάλας που δείχνει πως ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του και λογικά θα μπορέσει να είναι στην αποστολή.

Στο θέμα του προπονητή από την ώρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Τσιώλη δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες που θέλανε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιστρέφει.

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, είναι πολλές φορές απρόβλεπτος και σύμφωνα με πληροφορίες την στιγμή αυτή έχει Ευρωπαίο προπονητή ως πρώτη του επιλογή και διαφορετικά θα τεθεί θέμα Ουζουνίδη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ