ΞΑΝΘΗ

Με απουσίες στο Περιστέρι

Με απουσίες στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει η Skoda Ξάνθη τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 12η αγωνιστική της Super League. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χωρίς του Θόδωρο Βασιλακάκη και Αντώνη Ράνο που αντιμετώπισαν προβλήματα ταξίδεψε για την Αθήνα η Skoda Ξάνθη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τη 12η αγωνιστική της Super League.

O μεν πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες, ο δε δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα αμφότεροι να κρίνονται ανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για την ακριτική ομάδα, στο Περιστέρι.

Στην τελευταία προπόνηση της SKODA Ξάνθης, αυτή της Παρασκευής, ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί, με κύριο γνώμονα την τακτική.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Ρούντι, Κλέιτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττας, Καπετάνος.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ