ΞΑΝΘΗ

Με Τριάδη στην Λάρισα η Ξάνθη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Τριάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε σε αποστολή της Ξάνθης καθώς βρίσκεται στις επιλογές του Ράσταβατς για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Ο πρωταγωνιστής της Ξάνθης στη φάση των ομίλων, Παναγιώτης Τριάδης, είναι το νέο πρόσωπο για τους Ακρίτες στην αποστολή του Κυπέλλου για το ματς με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο νεαρός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ράσταβατς και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επίσης σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Τζελέπης μετέχει στους 19 που πήρε μαζί του ο Σέρβος προπονητής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρωινό της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της Xanthi FC για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα επιθετικών ενεργειών, πριν ο Σέρβος προπονητής ανακοινώσει την 19μελή αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης (15:00) στο AEL FC Arena με αντίπαλο την Λάρισα.

Αναλυτικά η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας: Ζίβκοβιτς, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Κίκε, Τριάδης, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ