ΞΑΝΘΗ

Με τρεις απουσίες η Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Με τρεις απουσίες η Ξάνθη απέναντι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο. Τρεις απόντες μετρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι για το αυριανό (25/4) παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό στο "Απ. Νικολαΐδης".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη.

Οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου τεχνικού της ακριτικής ομάδας είναι οι: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Μπέλιτς, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Τριάδης και Ράνος.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Καπετάνο, Παπάζογλου και Μπέρτο, καθώς και οι τρεις είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν στην αναμέτρηση με το "τριφύλλι".

Οδηγός για την Skoda Ξάνθη στο κυνήγι της νίκης θα αποτελέσει το διπλό στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος όταν και με το γκολ του Βασιλακάκη στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ