ΞΑΝΘΗ

Με την συμμετοχή του Ζαραδούκα οι προπονήσεις της Ξάνθης

Με την συμμετοχή του Ζαραδούκα οι προπονήσεις της Ξάνθης
Ζαραδούκας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Ξάνθης την Τρίτη (14/7) ενώ την Τετάρτη οι Ακρίτες θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό κόντρα στην Αλβανική Τέουτα.

Δεν κρατιέται ο Γιάννης Ζαραδούκας στην Ξάνθη με τον Έλληνα διεθνή άσο ο οποίος πήγε την Δευτέρα το βράδυ στο Πράβετς και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Ακριτών να παίρνει την Τρίτη (14/7) μέρος και στις δυο προπονήσεις της ομάδας.

Ο έμπειρος άσος δούλεψε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μετέχοντας τόσο στην πρωινή προπόνηση όσο και στην απογευματινή.

Η Ξάνθη την Τετάρτη θα δώσει το πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας την Τέουτα από την Αλβανία.

"Με διπλή προπόνηση και ιδανική θερμοκρασία, συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ.
Στην πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 10:00 με ψιλόβροχο, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο δούλεψε σε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γήπεδο με ασκήσεις βελτίωσης της επιθετικής ανάπτυξης. Το μεσημέρι η ομάδα γευμάτισε και μετά από μερικές ώρες ξεκούρασης επέστρεψε στη δράση.

Το απογευματινό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση, περιλάμβανε ασκήσεις αμυντικής τακτικής λειτουργίας και τελειώματα φάσεων.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας ενσωματώθηκε στην ξανθιώτικη αποστολή στο Pravets, από το βράδυ της Δευτέρας και συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας επέλεξε το Νο 33 στη φανέλα του. Την Τετάρτη η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Αλβανική Τέουτα (18:00, Tsarsko Selo)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ