ΞΑΝΘΗ

Με την ίδια συνταγή και στη Λιβαδειά

Με την ίδια συνταγή και στη Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Το πρωί η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λιβαδειά με το Λεβαδειακό, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League. Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου.

Με μια πρωινή προπόνηση ηSkodaΞάνθη ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 21αγωνιστικής τηςSuperLeague, με τη συνταγή να είναι ίδια αυτής της μεσοβδόμαδης πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας, επί του Παναθηναϊκού.

Στόχος της ακριτικής ομάδας είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα μετά την πρόκρισή της επί του Παναθηναϊκού στην 3φάση του Κυπέλλου και να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση έδωσαν έμφαση στην τακτική σε μικρό αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης και στα τελειώματα φάσεων.

Η ξανθιώτικη αποστολή απαρτίζεται από τους 20 ποδοσφαιριστές που είχαν επιλεγεί πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο και είναι οι: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας Γούτας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδης Π. και Καπετάνος.

Κι όσο για την τελική 18άδα θα προκύψει πριν την έναρξη του αυριανού παιχνιδιού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θα την ανακοινώσει. Σε αυτήν πάντως δεν θα βρίσκεται ο Π. Ορφανίδης καθώς αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας Νέων.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ