ΞΑΝΘΗ

Με Σολτάνι και Μπαξεβανίδη απέναντι στο Λεβαδειακό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Καρίμ Σολτάνι επιστρέφουν στην αποστολή της Ξάνθης, αντίθετα από την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό θα λείψει ο Γουάλας, ο οποίος αποβλήθηκε στην Κέρκυρα.

Η Ξάνθη υποδέχεται το Λεβαδειακό, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, και θέλει τη νίκη και μόνο για να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Βέβαια, το ίδιο αποτέλεσμα θέλουν και οι Βοιωτοί για τη δική τους μάχη, αυτή της παραμονής στη Super League. Μετά από 24 ματς, η Ξάνθη έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση, ο Λεβαδειακός 18 και βρίσκεται στην 14η θέση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας από τη Θράκη, Ραζβάν Λουτσέσκου, υπολογίζει στην επιστροφή των Δήμου Μπαξεβανίδη και Καρίμ Σολτάνι. Αντίθετα, απών από την αποστολή είναι ο Βραζιλιάνος μπακ, Γουάλας, ο οποίος αποβλήθηκε στην Κέρκυρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την τοπική ομάδα για την 24η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μεχία, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Σολτάνι, Πιτσέλι, Λάζιτς, Ράνος, Γιουνές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ