ΞΑΝΘΗ

Με προβλήματα η Ξάνθη κόντρα στο Λεβαδειακό

Με προβλήματα η Ξάνθη κόντρα στο Λεβαδειακό

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό η Ξάνθη. Δεν υπολογίζονται οι Μπέρτος - Φλίσκας λόγω τιμωρίας, ενώ υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής η SKODA Ξάνθη. Την Τρίτη στις 15:30 προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας, μετά το ρεπό της Δευτέρας, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ προσαρμογής συμμετείχαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής και στο δεύτερο οι υπόλοιποι που ακολούθησαν τις ασκήσεις τακτικής.

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό δεν υπολογίζονται οι Μπέρτος – Φλίσκας λόγω τιμωρίας από 4 κίτρινες κάρτες, ενώ υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός από τον Δεμένικο και τον Βασιλακάκη που ακολουθούν ατομικά πρόγραμματα, ο Γουάλας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ορθό μηριαίο ενώ ο Ντάνιελ Νιέτο στον προσαγωγό. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ενώ οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός σταδιακά ανεβάζουν ρυθμούς.

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η κάρτα φιλάθλου

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διαδικασία έκδοσης της κάρτας φιλάθλου θα γίνεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσέλθουν αυτοπροσώπως για να υπογράψουν την σχετική αίτηση, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) φωτογραφίας τύπου διαβατηρίου (για όσους δεν έχουν προσκομίσει),

β) φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής

γ) φωτοαντίγραφο του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Από την 01/01/2016, βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας ΔΕΝ θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η είσοδος στο γήπεδο, για όσους έχουν κάρτες μέλους χωρίς την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ενώ χωρίς αυτή, είναι αδύνατο να προμηθευτεί κανείς μεμονωμένα εισιτήρια".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ