ΞΑΝΘΗ

Με νέες απουσίες για νέα νίκη η Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη θέλει να σημειώσει νέα νίκη στο γήπεδό της για να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογίας. Οι ακρίτες υποδέχονται την Τετάρτη (18/1, 17.15) τον Ηρακλή, έχοντας να αντιμετωπίσουν και σημαντικές απουσίες.

Ύστερα από 15 παιχνίδια στη Super League, η Ξάνθη είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον 2ο Πανιώνιο, ο οποίος είχε νικήσει στα Πηγάδια) με 28 πόντους. Την Τετάρτη (18/1, 17.15) η ακριτική ομάδα υποδέχεται τον Ηρακλή για την 16η αγωνιστική και αποκλειστικό στόχο έχει τους τρεις βαθμούς.

Και ο Γηραιός "καίγεται" για βαθμούς, επομένως το ματς δεν θα είναι εύκολο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής καλείται, μάλιστα, να αντιμετωπίσει απουσίες. Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου και Πέτρος Ορφανίδης είναι τραυματίες.

Ο Λισγάρας εξακολουθεί και είναι τιμωρημένος (εκτίει τη 2η αγωνιστική από τις τρεις που του έχουν επιβληθεί), ενώ ο Νιέτο είναι ασθενής και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ρουμάνος προπονητής, από την άλλη, έχει εκ νέου στη διάθεσή του Γουάλας και Καμαρά.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε έχει ως εξής: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Γουάλας, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Σβάρνας, Κώστας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Καμαρά, Σολτάνι, Τριάδης, Λάζιτς, Γιουνές και Ράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ