ΞΑΝΘΗ

Με Λουσέρο και Μπαξεβανίδη η Ξάνθη

Με Λουσέρο και Μπαξεβανίδη η Ξάνθη
Ξάνθη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα φιλοδοξεί να αποσπάσει στη Super League η Ξάνθη, η οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (3/10, 19.30) τον Ατρόμητο. Παίζουν Μπαξεβανίδης - Λουσέρο, αλλά με τρεις απόντες.

Από την παλικαρίσια ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, προέρχεται η Ξάνθη, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League κοντράρεται εντός έδρας με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα (3/10, 19.30). Ο προπονητής των ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου, υπολογίζει εκ νέου σε δύο παίκτες που απουσίαζαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αναφορά στους Λουσέρο και Μπαξεβανίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν και είναι διαθέσιμοι. Αντίθετα, ο Ρουμάνος άφησε εκτός τους τραυματίες Παπαγεωργίου και Γουάλας, αλλά και τον Λάζιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Θρακιώτες έχουν κατακτήσει μόλις 1 βαθμό ύστερα από τρία παιχνίδια και η επικράτηση στο ματς με τους Περιστεριώτες κρίνεται πολύ σημαντική. Οι 18 παίκτες που επιλέχθηκαν για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο είναι οι:

Ζαρόπουλος, Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Καμαρά, Νιέτο, Βασιλακάκης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Photo credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ