ΞΑΝΘΗ

Με Κίκε για τη δεύτερη νίκη η Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Ξάνθη έφθασε στην Κέρκυρα με σκοπό να πετύχει τη δεύτερη εκτός έδρας (και δεύτερη συνολικά) της νίκη στη Super League Σουρωτή (η πρώτη ήταν επίσης σε νησί) με τον εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα, Κίκε Μπουλά, να επιστρέφει στην αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς.

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη την πέτυχε σε νησί (Κρήτη) απέναντι στον Πλατανιά στα Περιβόλια (0-2). Στη στεριά...(Βοιωτία) "βάλτωσε" και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και θέλει να φθάσει στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και πάλι σε νησί (Κέρκυρα).

Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν αλλάζει τη "συνταγή" του. Επιπλέον, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στην επιστροφή του Κίκε Μπουλά. Ο 24χρονος εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα είναι βασικότατο στέλεχος κι όπως έδειξε και στα Χανιά του πηγαίνουν τα εκτός έδρας ματς.

Η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σιλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Λουσέρο, Πέτρος Ορφανίδης, Τριάδης, Ρότσε, Μπρίτο, Κίκε Μπουλά, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Η ομάδα της Θράκης έχει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές τρεις ισοπαλίες (εντός με Λαμία, Ολυμπιακό και Αστέρα), μία νίκη στα Χανιά και μία ήττα στη Λιβαδειά, έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της συνολικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ