ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: ''Νιώθω ωραία στην Ξάνθη''

Λουτσέσκου: ''Νιώθω ωραία στην Ξάνθη''
Ξάνθη, Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ξάνθης, με αφορμή και το γεγονός ότι ο πατέρας του, Μιρτσέα, είναι να καθοδηγήσει την Εθνική Ρουμανίας.

Για τους Ρουμάνους ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου της χώρας. Ο γιος του, ο Ραζβάν, που είναι προπονητής της Ξάνθης, δεν γίνεται επομένως να περνά απαρατήρητος. Το δίκτυο ''Digisport'' απέσπασε μερικές δηλώσεις του τεχνικού της ακριτικής ομάδας, με αφορμή το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει την Εθνική της Ρουμανίας.

Πρώτα ρωτήθηκε για την Ξάνθη, λέγοντας: ''Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με ταπεινούς, καλούς παίκτες. Νιώθω πολύ καλά επαγγελματικά, γιατί έχω να κάνω με σωστούς ανθρώπους. Η Ξάνθη, παρότι είναι μικρή ως μέγεθος, νιώθεις ζεστά στην οικογένειά της. Έχει φτάξει στάδιο, έχει ακαδημία. Σαφώς και θα ήθελα να δουλέψω με τον Σαπουνάρου, τον Λαζάρ και τον Νικουλάε, αλλά αυτό είναι θέμα που δεν είναι της παρούσης''.

Όσο για το θέμα του πατέρα του, είπε: ''Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στον ρουμανικό χώρο. Είναι όμως πολύ δύσκολο για εμένα να μιλήσω για αυτό. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του''.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΑΔΗ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Στο αγωνιστικό σκέλος για την Ξάνθη, την Πέμπτη (23/10) οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν βίντεο, με το τεχνικό επιτελείο να κάνει τις επισημάνσεις του σε συγκεκριμένες φάσεις.Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ασκήσεις προθέρμανσης, με τον προπονητή να χωρίζει σε υποομάδες τους παίκτες του και αυτοί να συναγωνίζονται σε παιχνίδια μικρών χώρων.Πέρα του Τριάδη και του Κυριακίδη προβλήματα δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ