ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Να έχουμε πιο γρήγορη ανάπτυξη"

Λουτσέσκου: "Να έχουμε πιο γρήγορη ανάπτυξη"
Ξάνθη, Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ζήτησε ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Αισιόδοξος πως η Ξάνθη μπορεί να πάρει τη νίκη στο Αγρίνιο, στο ματς με τον Παναιτωλικό, εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός της ακριτικής ομάδας, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς και για την ομάδα του Αγρινίου.

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί ο Παναιτωλικός είναι ένα σύνολο που παίζει επιθετικά. Όμως έχουμε αυτοπεποίθηση από τις καλές εμφανίσεις μας και θα παίξουμε για τη νίκη και για να αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα.

Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι για τους φιλάθλους, γιατί τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Οι παίκτες μου είναι υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, έχουμε οργάνωση στο παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να έχουμε πιο γρήγορη ανάπτυξη και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ