ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

Λουτσέσκου: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τον Πλατανιά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις πόντους.

Το ντεμπούτο του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης δεν συνοδεύτηκε με νίκη επί του Πλατανιά αλλά με καλή εμφάνιση που δεν έφερε όμως το τρίποντο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως η Ξάνθη ήταν καλύτερη και εμφανίστηκε σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι οι χαμένες ευκαιρίες θα γινόντουσαν γκολ.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, είμαι λυπημένος γιατί οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι στο β' ημίχρονο μετά το 1-0, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Αν κάνω τον απολογισμό των ευκαιριών, νομίζω ότι είχαμε επτά, ενώ ο Πλατανιάς μόλις μία. Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία για το επόμενο ματς με προτεραιότητα να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ