ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Τρεις φανταστικοί βαθμοί"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτήρισε φανταστικούς τους βαθμούς που πήρε η ομάδα του μετά τη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά.

Μετά το νικηφόρο ματς απέναντι στον Πλατανιά, ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε: " Ήταν φανταστικοί οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε σήμερα. Προσωπικά είμαι πολύ κουρασμένος . Το ματς είχε πολλή ένταση αφού έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο α΄ ημίχρονο όπου δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, αφού είχαμε βιασύνη στην τελική προσπάθεια. Παρ’ όλα αυτά είχε καλά χτυπήματα κόρνερ, σε ένα από αυτά σκοράραμε και ίσως αξίζαμε λίγα περισσότερα στο α΄ ημίχρονο.

Στο β΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, στο οποίο ο Ζίβκοβιτς ήταν πάρα πολύ καλός σε δύο ενέργειές του και μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά τα τελειώματα δεν ήταν καλά.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι, φανταστικοί οι τρεις πόντοι και τελειώσαμε μέσα σε μια εβδομάδα ένα τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο προηγηθήκαμε και δεν δεχτήκαμε γκολ. Είχαμε θέληση για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και αυτό ήταν το σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι. Ίσως δεν θα έπρεπε να παίξουμε πολύ γρήγορα τις τελικές μας πάσες".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ