ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Το σκορ έπρεπε να γίνει 3-0 μετά το γκολ του Βασιλακάκη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την νίκη της Ξάνθης επί της Λάρισας, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου μέρους, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο.

Η Ξάνθη συνεχίζει την ανοδική πορεία της, καθώς επικράτησε, αυτή τη φορά, με 1-0 της ΑΕΛ στα Πηγάδια και "σκαρφάλωσε" στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Κατά τη διαρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσίασε ικανοποιημένος απ' την εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου μέρους, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο.

"Πιστεύω οτι ήταν ένα καλό παχνίδι σήμερα. Ας είμαστε ειλικρινείς, η Λάρισα προσπάθησε να παίξει σήμερα, δεν τα παράτησε. Κάναμε ένα καλό ματς στο πρώτο μέρος, ελέγξαμε το ματς και παλέψαμε να κάνουμε καλές φάσεις. Για μια λεπτομέρεια, μια πάσα, μια σέντρα, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πώς θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο κλίμα στο παιχνίδι αλλά με περισσότερο καθαρό μυαλό. Ένιωσα πώς θέλαμε το παιχνίδι, έβλεπα τη διάθεση τους. Αυτό το γεγονός μας επηρέασε λίγο στο τελευταίο κομμάτι των ενεργειών μας όμως, αυτό το άγχος να βγάλουμε πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος αυτό το φανταστικό γκολ του Βασιλακάκη άλλαξε το παιχνίδι, κερδίσαμε αυτοπεποίθηση, η Λάρισα αναγκάστηκε να αφήσει χώρο στην πλάτη της. Παρουσιάστηκαν μεγάλες ευκαιρίες για την Ξάνθη, το σκορ έπρεπε να γίνει 3-0 σε εκείνο το σημείο. Και ξέρετε καλά πώς αν δεν βάλεις τα τέρματα, η Λάρισα θα βρει τις ευκαιρίες να αντιδράσει όπως και έγινε. Δείξαμε καλή νοοτροπία, η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Σήμερα παίξαμε με μια καλή ομάδα, διαφορετική που ήρθε για ισοπαλία. Ο στόχος πλέον είναι το παιχνίδι της Τρίτης πλέον που πρέπει να το πάρουμε, είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να αντιδράσουμε σωστά, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος εκεί".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξάνθη πεντάδας, 1-0 την ΑΕΛ
Τα γκολ του Σαββάτου (10/12) στη Super League
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ