ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Το 1-0 μας έδωσε αυτοπεποίθηση"

Λουτσέσκου: "Το 1-0 μας έδωσε αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο τέρμα του Παπάζογλου και την αυτοπεποίθηση που έδωσε στην ομάδα του για να φτάσει στην τελική επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί του Παναιτωλικού:

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ήταν δύσκολο για μας να παίξουμε μετά από τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί ξοδέψαμε αρκετή πνευματική ενέργεια σε εκείνο το παιχνίδι και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε αμέσως.

Αλλά βήμα – βήμα και όσο περνούσε η ώρα, σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Στο α’ μέρος ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και σκοράραμε από μία στημένη φάση σε ένα διάστημα με πολλές μάχες. Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που πρεσάρει επιθετικά κι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουμε τα λάθη.

Δεν υπήρξε πολύς χώρος για να ελέγξει το παιχνίδι, αλλά όπως σας είπα εμείς μπήκαμε για να παλέψουμε. Το 1-0 μας έδωσε αυτοπεποίθηση και φυσιολογικά άνοιξε το παιχνίδι.

Στο β’ μέρος σκοράραμε άλλα δύο γκολ, είχαμε κι ευκαιρίες με την συνεισφορά των παικτών να είναι μεγάλη σ’ αυτόν τον τομέα . Θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γενικά ήταν μία νίκη που αξίζαμε σήμερα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ