ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ποιοτικό Αστέρα"

Λουτσέσκου: "Θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ποιοτικό Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο προκειμένου η ομάδα του να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό από τη Ξάνθη.

Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 στην Τρίπολη, με τον Αστέρα με τον τεχνικό των "Ακριτών" να το χαρακτηρίζει θετικό αποτέλεσμα καθώς ο αντίπαλος είναι μια επιθετική και ταυτόχρονα ποιοτική ομάδα.

" Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι στην αρχή είχαμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά μέσα σε δέκα λεπτά χάσαμε κάτι εύκολες μπάλες και ο αντίπαλος δημιούργησε ένα γκολ και ένα πέναλτι. Πριν από αυτό παίζαμε πολύ καλά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρότι κάναμε ευκαιρίες. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου, ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό δεν θα φύγουμε χωρίς βαθμό ή βαθμούς από εδώ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κατοχή, λόγο ότι ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες και καταφέραμε να σκοράρουμε.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ήταν κλεισμένος με δύο γραμμές άμυνας και ήταν δύσκολο για εμάς, χωρίς να έχουμε ευκαιρίες προσπαθούσαμε να ανοίξουμε την άμυνα του Αστέρα. Στο τέλος του παιχνιδιού από ένα χαζό λάθος ρισκάραμε να χάσουμε το παιχνίδι από μία μεγάλη μπαλιά, δεν καταφέραμε να απομακρύνουμε σωστά αυτή την μπαλιά.

Είχαμε όμως και μία ευκαιρία στο τέλος που θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, το αξίζαμε περισσότερο με βάση τις ευκαιρίες που έγιναν, αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας. Λαμβάνοντας υπόψη και ότι παίζαμε με μία επιθετική ομάδα με ατομική ποιότητα για εμάς είναι θετικό το αποτέλεσμα.

Έχουμε πολλά παιχνίδια, ο κάθε παίκτης επιλέγεται με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες του παιχνιδιού. Σήμερα ο Ράνος ήταν καλός είχε επιθετικότητα και ήταν μετά από πολύ καιρό στην ενδεκάδα", υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ