ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Θα πάμε να παλέψουμε στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση παρά την ήττα της Ξάνθης με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσπέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης.

Η υπόθεση πρόκριση ακόμα δεν έχει τελειώσει για την Ξάνθη. Όχι τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα πάνε στην Τούμπα για να παλέψουν για τη πρόκριση και να αφήσουν εκτός τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε.

Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Πέμπτης ο Λουτσέσκου τόνισε ότι ένα λάθος της άμυνας της Ξάνθης ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι απογοητευμένος μόνο από το τελικό αποτέλεσμα, έγινε ένα καλό παιχνίδι και το δίκαιο αποτέλεσμα θεωρώ πως θα ήταν η ισοπαλία.

Στο πρώτο μέρος είναι γεγονός ότι είχαμε πίεση, άνηκε στον ΠΑΟΚ εκείνο το διάστημα, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες και να πετύχει το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο, ασκήσαμε πίεση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και την ώρα που συνεχίσαμε να πιέζουμε, δεχτήκαμε άδικα το δεύτερο γκολ από ένα δικό μας λάθος. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ πως ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ.

Παίζαμε με μια ομάδα που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, παίζει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, δεν θα τα παρατήσουμε όμως. Θα πάμε να παλέψουμε στην Τούμπα. Όπως ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει έξω την Σάλκε από την Ευρώπη, έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε εκτός τον ΠΑΟΚ».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ