ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Τα περισσότερα διαιτητικά λάθη ήταν κατά της Ξάνθης"

Λουτσέσκου: "Τα περισσότερα διαιτητικά λάθη ήταν κατά της Ξάνθης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε ότι τα περισσότερα λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, Τριαντάφυλλου Τίκα, ήταν κατά της ομάδας του.

Η Ξάνθη νίκησε με 3-2 τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο για τη 12η αγωνιστική της Super League, και ο Ρουμάνος τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην καλή εμφάνιση των παικτών του, αλλά και στα πολλά διαιτητικά λάθη του Τριαντάφυλλου Τίκα.

"Η ομάδα μας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ένα τέλειο πνεύμα για να παλέψουμε σήμερα. Την ίδια στιγμή οι παίκτες είχαν την εξυπνάδα στο γήπεδο και πολύ καλές αξιολογήσεις στις φάσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος. Για να είμαι ειλικρινής, το αποτέλεσμα είναι 3-2 αλλά θα έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω για εμάς παρά το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις πόντους. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός παίζοντας με ψηλές μπάλες κατάφερε να ασκήσει πίεση στην περιοχή μας. Ξεκινήσαμε σκοράροντας στο δεύτερο μέρος και από εκεί και πέρα ο έλεγχος ήταν απόλυτα δικός μας. Το μεγάλο λάθος του διαιτητή που έδωσε ένα πέναλτι που δεν ήταν έκανε τον Παναιτωλικό να ανακτήσει τις ελπίδες του για να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου κατάφεραν να κρατήσουν την ηρεμία τους και κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη ένα γκολ και είχαμε ακόμη ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού του έδωσε κάποιες ελπίδες αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά στα τελευταία οκτώ λεπτά και στο τέλος πήραμε το τρίποντο το οποίο και αξίζαμε".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει και άλλο διαιτητικό λάθος στη μη αποβολή του Τριάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε: "Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά υπήρχαν περισσότερα λάθη απέναντι στη δική μας ομάδα".

Photo credits: Action images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ