ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος"

Λουτσέσκου: "Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο ματς με τη Βέροια στάθηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν η Ξάνθη έφτασε κοντά στην... πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Βέροια ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να τελειώσει τον αγώνα, αλλά και στους βαθμούς που έχει πετάξει γενικότερα φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής: "Είναι ένα περίεργο σενάριο για εμάς. Κάτι που συνέβη φέτος πολλές φορές. Απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη, είχαμε να διαχειριστούμε ένα χτύπημα. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος αναδειχθήκαμε ισόπαλοι και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πετάξαμε πολλούς βαθμούς φέτος με κατά αυτό τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει όταν έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις κάποια ματς και δεν το κάνεις. Προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Η Βέροια κέρδισε κάποιες μπάλες και άσκησε πίεση στην περιοχή ματς. Στο τέλος προσπαθήσαμε στις κόντρα επιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις είναι επόμενο να δεχτείς το γκολ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ