ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Νίκησε η ομάδα που είχε κίνητρο"

Λουτσέσκου: "Νίκησε η ομάδα που είχε κίνητρο"
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε άδικη την ήττα της Ξάνθης, είπε πως νίκησε η ομάδα που είχε κίνητρο, ενώ δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση για το μέλλον του.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ήττα με 1-0, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, είπε πως νίκησε η ομάδα που είχε κίνητρο, ενώ δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση για το μέλλον του, λέγοντας πως θα μιλήσει με τον Χρήστο Πανόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το παιχνίδι ήταν ένα κλασικό παιχνίδι με δύο ομάδες που η μία είχε κίνητρο και η άλλη όχι. Φυσιολογικά κερδήθηκε από εκείνη που είχε κίνητρο. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις δύο περιοχές αλλά είχαμε μεγάλα προβλήματα στις δύο περιοχές. Οι παίκτες πάλεψαν να αμυνθούν, στην πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ δεχτήκαμε το γκολ. Εμείς φέρναμε πολλές μπάλες στις αντίπαλες περιοχές όλη τη χρονιά, αλλά δεν σκοράραμε. Οι Λουσέρο, Σκούρτης είχαν ευκαιρίες σαν αυτή του ΠΑΣ, ενώ με Καπετάνο και Καρυπίδη είχαμε ευκαιρίες στο β' και εκείνοι με τον Ίλιτς. Βρεθήκαμε πολλές φορές σε κατάσταση σύγχυσης, ενώ είχαμε όλη την ομάδα πίσω από την μπάλα.

Να πω κάτι για τον κόσμο. Μετά τον Παναιτωλικό που κάναμε ισοπαλία και όταν κατάλαβαν ότι σωθήκαμε πολύ καιρό πριν, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το κίνητρο. Τα παρατούσαμε στο παραμικρό μας λάθος. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέσαμε τελείως όταν δεχτήκαμε το γκολ. Το ίδιο και με τον Λεβαδειακό. Στον Πλατανιά το ίδιο. Η χρονιά κλείνει επίσημα σήμερα, αλλά ίσως και να είχε κλείσει καιρό πριν. Τρέξαμε στα παιχνίδια μας, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα κερδίσαμε. Ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, έχοντας λιγότερες ήττες μόνο από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ίσως αν 4 ισοπαλίες τις κάναμε νίκες να ήμασταν πιο ψηλά.

Ο ΠΑΣ ένιωσε μία πίεση γιατί το στυλ παιχνιδιού του ήταν κακό. Για μας δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε. Δεχτήκαμε γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β' παίξαμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα, ο ΠΑΣ προσπάθησε με καρδιά και δύναμη για το αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Φυσιολογικά είχε ο ΠΑΣ μία ευκαιρία με τον Ίλιτς. Ήταν πιο δύσκολη η δουλειά μας γιατί έπρεπε να δημιουργήσουμε. Με όλο το σεβασμό προς τον ΠΑΣ, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

Για τον Καμαρά δεν κατάλαβε ο κόσμος, έπρεπε να αλλάξουμε πλευρές με τον Ντιμιτρόφ. Ο ΠΑΣ αμυνόταν με όλους τους παίκτες του και εμείς θέλαμε πιο γρήγορες μπάλες. Ο Λουσέρο που είναι σημαντικός παίκτης έχει ποιότητα, δεν μπορούσα να τον βγάλω, έπρεπε να διαλέξω κάποιον μεταξύ Βασιλακάκη και Καμαρά. Ο Βσιλακάκης μπορεί να πατήσει περιοχή.

Είναι απογοητευτική η σεζόν για εμένα προσωπικά. Ήμασταν πολύ αφελείς, δεν το διαχειριστήκαμε καλά και έπρεπε να κάνουμε περισσότερες νίκες. Δεν μπορούσαμε κάτι παραπάνω γιατί αυτή ήταν η ποιότητά μας φέτος. Τον τελευταίο 1,5 μήνα περίμενα κάτι διαφορετικό. Επειδή σώθηκε νωρίς η χρονιά, ίσως απολαύσαμε αυτό το διάστημα. Οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας".

Για το μέλλον του, ανέφερε: "Δεν έχω κάποια απάντηση, θα έρθει όταν μιλήσω με τον κ. Πανόπουλο. Σε όλη μου τη ζωή το κρατάω στην ψυχή μου αυτή τη φανταστική σχέση που έχουμε. Θα είναι σημαντικός στη ζωή μου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ