ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "MVP ήταν η ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να χρίσει MVP κάποιον από τους παίκτες του μετά τη νίκη (3-0) επί του Παναιτωλικού, λέγοντας ότι MVP ήταν "όλη η ομάδα".

Η Ξάνθη επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στα Πηγάδια και έστω και προσωρινά πάτησε στην 5η θέση της Super League. Ο προπονητής των ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε τα εξής:

"Το αποτέλεσμα δείχνει τα πάντα όσον αφορά το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλά υπό τον έλεγχό μας, είχαμε πολύ καλή στάση και στυλ παιχνιδιού. Ρισκάραμε λίγο στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας κάποιες πιθανότητες στον Παναιτωλικό, κάτι που για την δική μου νοοτροπία δεν μου αρέσει. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν τέλειο όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Καλή νίκη και καλό παιχνίδι απ' όλους τους παίκτες μου, ακόμα και από αυτούς που μπήκαν σαν αλλαγή.

Είναι πιο εύκολο και έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά παρ' όλα αυτά μου άρεσε η νοοτροπία. Δεν μπορώ να πω κάποιον για MVP, ήταν όλη η ομάδα, ο καθένας είχε την συνεισφορά του. Οι επιθετικοί δημιούργησαν πολύ, συμμετείχαν, υποστήριξαν ο ένας τον άλλον. Οι μέσοι έτρεξαν πολύ, βγήκαν μπροστά στο transition, η άμυνα είχε ποιοτικούς αντιπάλους από την μέση και μπροστά. Χωρίς αμφιβολία, η ομάδα είναι MVP".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ