ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι"

Λουτσέσκου: "Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την νίκη αλλά και την εικόνα της Ξάνθης στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο των Αρκάδων.

Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο 30λεπτο, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την νίκη αλλά και την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι". Παράλληλα, "έπλεξε" το εγκώμιο των Αρκάδων, αλλά και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί αντιμετωπίσαμε ένα καλό αντίπαλο. Ένας αντίπαλος που έχει οργάνωση, ανάπτυξη, καλή δουλειά από τον προπονητή. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι από την αρχή με την οργάνωση, την επιθετικότητα και την αποφασιστικότητα μας. Υπήρξε αντίδραση από την αρχή. Κλέψαμε μπάλες απο τον Αστέρα και παίξαμε στον χώρο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Αστέρα μας το επέτρεψε. Σκοράραμε τρια τέρματα και στο 2ο μέρος διαχειριστήκαμε την κατάσταση. Αν και θα ήθελα να έχω περισσότερο κατοχή μπάλας.

Το απόψινο παιχνίδι ήταν ιδανικό για τις τελικές πάσες. Αν δεν περάσουν όμως αυτές οι μπάλες στην "πλάτη" της άμυνας έρχονται εναντίον σου και με την θέληση τους φυσικά μας πίεσαν στο παιχνίδι, καθώς κυνηγούσαν το σκορ. Ήμασταν εντάξει, διαχειριστήκαμε καλά το ματς, έχουμε δημιουργήσει καταστάσεις για ακόμα περισσότερο γκολ στο δεύτερο μέρος. Αν δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι για τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ, ήταν θέμα χαλάρωσης, ένα γκολ έξω από την περιοχή με όλους τους παίχτες πίσω από την μπάλα. Οι παίχτες ήταν φανταστικοί, συγκεντρωμένοι, δούλεψαν σκληρά".

Για την απουσία του Καμαρά: "Είναι ένας σημαντικός παίχτης, επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα από τον τραυματισμό του".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Έσπασε το ρόδι" η Ξάνθη, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης
Τα γκολ του Σαββατοκύριακου στη Super League
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ