ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, υποστηρίζοντας πως η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη απ' την ΑΕΚ.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές και δύο αποβολές, η Ξάνθη με την ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, υποστηρίζοντας πως οι Ακρίτες άξιζαν περισσότερο τη νίκη απ' την Ένωση.

"Βλέποντας ολόκληρη την εικόνα του αγώνα, η Ξάνθη άξιζε περισσότερο τη νίκη. Παίξαμε σαν μία δυνατή ομάδα, σαν μία ομάδα υψηλού επιπέδου και οδηγήσαμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού να αμυνθεί πολύ πίσω. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν σε εμάς. Ο έλεγχος του παιχνιδιού ανήκε σε εμάς.

Η αλήθεια είναι πως αγωνιστήκαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω, αλλά η αποβολή του Γκάλο προήλθε από μία μεγάλη -δική μας- ευκαιρία. Είχαμε συνολικά τρεις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ απ' την ΑΕΚ θυμάμαι μόνο μία. Ακόμα και στο 10 εναντίων 10 η Ξάνθη έπαιξε καλύτερα απ' την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ποιότητα παικτών και λαμβάνοντας υπόψιν αυτή την παράμετρο είμαι ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα. Όμως, βάσει της εικόνας του αγώνα, αξίζαμε κάτι παραπάνω", δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο αποβολές, κανένα γκολ, Ξάνθη και ΑΕΚ στο 0-0
Χιμένεθ: "Κάναμε τεράστια προσπάθεια, αλλά θέλαμε τη νίκη"
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ