ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ"

Λουτσέσκου: "Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ"
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος με το 0-0 απέναντι στην Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας ανέφερε μετά το ισόπαλο ματς με την ΑΕΚ πως οι παίκτες του είχαν περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι ο Δικέφαλος.

"Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι σήμερα. Πολύ ποιοτικοί οι παίκτες της ΑΕΚ και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στο α’ ημίχρονο για να μην έχουμε κινδύνους. Με τις αλλαγές μας στο β’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο μέχρι και το τέλος του αγώνα" είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Πρόσθεσε λέγοντας: "Πολύ σκληρό παιχνίδι, η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες πάντως από την ΑΕΚ. Φτάσαμε καλύτερα στην περιοχή της ΑΕΚ, με καλύτερες συνθήκες. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Πολύ δύσκολο ματς για την Ξάνθη".

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Ξάνθης, Παντελής Καπετάνος, ανέφερε: "Ξεκινήσαμε με δύο δύσκολα ματς, με ίδιο πρόγραμμα θα πάμε και στην συνέχεια. Έχουμε δύσκολα ματς μέχρι την 7η αγωνιστική. Πιστεύω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη από την ΑΕΚ. Δεν έχουμε ακόμη τον ρυθμό που είχαμε πέρυσι. Στην διακοπή πιστεύω θα αποκτήσουμε τον ρυθμό. Ήρθαν αργά τα παιδιά στην ομάδα και τώρα θα ενσωματωθούν. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι και στην συνέχεια και εγώ και η ομάδα θα πάει καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είχε 4-5 επίσημα ματς πριν παίξουμε.

Εμας ήταν το πρώτο μας. Στον ΠΑΟΚ ήμασταν τακτικά καλύτερα. Σήμερα δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ στο α’. μετά ισορροπήσαμε, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Τον ΠΑΟΚ τον μπλοκάραμε. Σήμερα δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ. Μείναμε λίγο πίσω και η ΑΕΚ πήρε την κατοχή".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ