ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου"

Λουτσέσκου: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Στενοχωρημένος που η Skoda Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να κρατήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

"Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος όσο αφορά την τύχη για μας. Μας αναστάτωσε το γεγονός ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει τους βαθμούς.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για μας μετά από 2 μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά πάρα πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παλέψουν και να έχουν τις τέλειες επιλογές.

Πιθανόν να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες αν η κατάσταση ήταν διαφορετική", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός των Ακριτών, για να συνεχίσει:

"Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι από τις 6-7 ευκαιρίες που κάναμε, σκοράραμε μία φορά και ταυτόχρονα στην μία ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε η ισοπαλία.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε. Αυτά τα ματς μέσα στον Γενάρη ήταν εναντίον μας. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου.

Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες. Μετά τα 30 λεπτά του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο ανοιχτά γιατί όταν δεν σκοράρεις μετά τις ευκαιρίες πιθανόν να έρχονται και λάθος επιλογές.

Αυτές οι αποφάσεις έδωσαν στον αντίπαλο δύο μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το α’ μέρος επιστρέψαμε με πολύ καλή ισορροπία, σκοράραμε αλλά δεν "κλειδώσαμε" το παιχνίδι, δεχθήκαμε το 1-1 και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά γιατί πιθανόν και η μπάλα να μην ήθελε να μπει στο τέρμα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παλέψουμε για τη συνέχεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο της ατυχίας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ