ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Λουτσέσκου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε το ματς με τον Ηρακλή ως ένα "παιχνίδι μάχης" ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για την αντίδραση του Σολτάνι.

Πολύ ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ξάνθη σύμφωνα με τον τεχνικό της Ακριτικής ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για μια μάχη και των δυο πλευρών για να πάρουν τη νίκη. Ο Ρουμάνος δεν θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Σολτάνι ενώ είχε να πει τα καλύτερα για την ομάδα του Ηρακλή:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι μάχης. Παλέψαμε και εμείς και ο Ηρακλής. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής δεν τα παράτησε. Άξιζε το γκολ για τι έδωσε μάχη σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω πως έγινε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για εμάς. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Ηρακλής μας πίεσε και ειδικά σε στιγμές που χάναμε μπάλες. Ήταν γρήγορος στο τρανζίσιον και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους. Εμείς είχαμε συνοχή, βγάλαμε φάσεις και πήγαμε μπροστά στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ με μεγάλες μπαλιές και με σουτ έξω από την περιοχή".

Για τον Σολτάνι:
"Ήταν ένα θέμα εσωτερικό τωναποδυτηρίων μας. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο".

Για την εικόνα του Ηρακλή:
"Πιστεύω πως οι δύο ομάδες έχουν ίδιο στυλ παιχνιδιού. Ο Ηρακλής είναι πειθαρχημένη ομάδα, τρέχει πολύ και η κακή αρχή που έγινε στο πρωτάθλημα που πιστεύω οφείλεται στην διαφορά των δύο κατηγοριών".

Για την εικόνα της Ξάνθης:
"Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Άλλες καταστάσεις έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, άλλες με την ΑΕΚ, άλλο με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ρίσκα. Έπρεπε να πάρουμε αποτελέσματα. Με βάση το πρόγραμμά μας θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μηδέν βαθμούς. Παίζουμε με ομάδες μ διαφορετική οργάνωση, ποιότητα. Πιστεύω στα παιχνίδια που παίξαμε είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε την κατοχή σε αυτά τα παιχνίδια. Ακόμα και σήμερα δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που δεν σου επιτρέπει να έχεις καλή ανάπτυξη".

Σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Ξάνθης, Γιώργος Κασναφέρης, ήταν καυστικός αναφορικά με τη συμπεριφορά του Σολτάνι και άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει τιμωρία και μάλιστα βαριά για τον άσο της ομάδας του ενώ ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του:

"Θέλω να ζητήσω εκ μέρους της διοίκησης συγνώμη για την συμπεριφορά του παίκτη μας. Δεν μας εκφράζει αυτό που έκανε. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία. Είναι ένα δικό μας εσωτερικό θέμα και θα αποφασίσουμε σύντομα για το πώς θα το διαχειριστούμε όλο αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ