ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε"

Λουτσέσκου: "Δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε"
INTIME SPORTS

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου υποστήριξε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να δείξει το ίδιο σθένος σε δυο συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια και έχασε από τα δικά της λάθη.

Οι παίκτες της SKODA Ξάνθη κατανάλωσαν πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και πνευματική ενέργεια σύμφωνα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έκαναν λάθη τα οποία στοιχίζουν σε ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως οι Αρκάδες και η Ξάνθη δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

"Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν προλάβαμε να καλύψουμε την πνευματική μας ενέργεια. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το οποίο μας πήρε ενέργεια και σήμερα ήταν δύσκολα για εμάς. Γιατί αν κάνεις τα λάθη αυτά με τον Αστέρα, ήταν φυσικό να χάσεις το ματς.

Μετά από 5 λεπτά ενώ είχαμε πει ότι θα παίξουν με μεγάλες μπάλες, δεν αντιδράσαμε μετά το πρώτο γκολ και μετά το δεύτερο γκολ μου απέδειξε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Στη διάρκειά του το παιχνίδι ήταν καλό, είχε φάσεις, είχε λάθη. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και ξέρουμε πως υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο".

Για το αν μπορεί η Ξάνθη να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας τόνισε:
"Παίξαμε με καλές ομάδες και κερδίσαμε, σήμερα μας έλειψε η πνευματική ενέργεια και μιλάω για το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ήταν ένα φάουλ στην περιοχή του αντίπαλου και από τη θέληση να σκοράρουμε δεν αποτρέψαμε την κόντρα του αντιπάλου".

Για την ομάδα του υποστήριξε:
"Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και όχι μόνο για τις νίκες. Δυστυχώς για εμάς σήμερα δεν είχαμε ίδια απόδοση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί είχαμε δύσκολο παιχνίδι πριν.

Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμους στόχους, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Φυσιολογικά στην αρχή υπήρχαν προβλήματα, βρήκαμε όμως το στυλ μας, μας έδωσε νίκες κόντρα σε δυνατές ομάδες".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ