ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Αντί για 4-0, δεχτήκαμε δύο γκολ"

Λουτσέσκου: "Αντί για 4-0, δεχτήκαμε δύο γκολ"
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πεποίθησή του ότι η Ξάνθη παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει κατέθεσε μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Skoda Ξάνθη, Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια: "Από όλο το ματς έχω παράπονα, γιατί ως προπονητής της ομάδας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, το σκορ θα έπρεπε να ήταν 3-0, αν όχι 4-0, αλλά δεν ήταν. Και η αντίπαλη ομάδα βρέθηκε δύο φορές στην περιοχή μας και έβαλε δύο γκολ.

Επίσης, παίξαμε 11 εναντίον 10, χαλαρώσαμε όταν είχαμε πλεονέκτημα και καταφέραμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο για να σκοράρει γκολ και το πρώτο που έβαλε τού έδωσε αυτοπεποίθηση. Για εμάς, συνέβη ό,τι γίνεται πάντα. Εκεί που παίζαμε, απολαμβάναμε το ματς και είχαμε τον έλεγχο, ξαφνικά πέσαμε και επιστρέψαμε σε ένα σημείο όπου ο αντίπαλος είχε αυτοπεποίθηση. Σκοράραμε όμως, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα δεν δείχνει πάντα την καλύτερη ομάδα. Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που δεν παίζει πάντα ωραία αλλά καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, ενώ εμείς που παίζουμε καλά, αλλά δεν παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ