ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: ''Δέχομαι τηλεφωνήματα στον πάγκο...''

Λουτσέσκου: ''Δέχομαι τηλεφωνήματα στον πάγκο...''
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Αν δέχεται τηλεφωνήματα στον εκάστοτε πάγκο για να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές ρωτήθηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, και η απάντησή του παρουσιάζει ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των ακριτών.

Η ιστοσελίδα ''dolce-sport.ro'' φιλοξένησε ρεπορτάζ που αφορά στον τεχνικό της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι σύνηθες, άλλωστε, να γράφονται διαδοχικά δημοσιεύματα για τον Ρουμάνο από μέσα ενημέρωσης της χώρας του. Αυτή τη φορά ο 46χρονος ρωτήθηκε αν κατά καιρούς έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από τα εκάστοτε αφεντικά του, ενώ κοουτσάρει, για να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές.

Ιδού η απάντησή του: ' 'Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα στον πάγκο, αλλά ουδέποτε τους έχω δώσει σημασία. Αυτοί που με ξέρουν το γνωρίζουν αυτό...''. Όσο για το ενδεχόμενο να δουλέψει κάποια στιγμή στη Στεάουα Βουκουρεστίου, ανέφερε: ''Είμαι επαγγελματίας προπονητής''.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Στο Pravets της Βουλγαρίας, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου RUI Pravets, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ξάνθης. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβούν στην Βουλγαρία στις 13 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Στο διάστημα της παραμονής της στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας. Την Τετάρτη 15 Ιουλίου (18:00) με την KF Teuta στην Σόφια (Tsarsko Selo), την Δευτέρα 20 Ιουλίου με αντίπαλο την ομάδα FC Gandzasar στο ίδιο μέρος και ώρα και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Pravets (18:00).

Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα συνεχιστεί στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, στο ξενοδοχείο «Le Chalet». Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο Le Chalet από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει τα εξής φιλικά:

1 Αυγούστου: Πανσερραϊκός – SKODA ΞΑΝΘΗ

5 Αυγούστου: Βέροια – SKODA ΞΑΝΘΗ

8 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ - Ηρακλής

14 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ - Πανθρακικός

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ