ΞΑΝΘΗ

Κυριακίδης: "Καλύτεροι στο πρώτο μέρος"

Κυριακίδης: "Καλύτεροι στο πρώτο μέρος"
Κυριακίδης INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Δημήτρης Κυριακίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για την ήττα των Ακριτών από τον Ολυμπιακό στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου.

Για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια τεράστια εμπειρία. Παλέψαμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε κάποιες πολύ καλές φάσεις, αλλά σε μια ανύποπτή φάση σε ένα δύσκολο σημείο δεχθήκαμε ένα γκολ. Φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου.

Πρώτη φορά η ομάδα της Ξάνθης έφτασε σε έναν τελικό. Αυτό κρατάμε και θα προσπαθήσουμε να ξαναέρθουμε εδώ και να πάρουμε και το Κύπελλο.»

Για τα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός και κατάφερε να επικρατήσει: « Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Το δείξαμε με τις ευκαιρίες που κάναμε. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρία μόνο στην φάση του γκολ και αυτή προήλθε από δικό μας λάθος. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχαμε πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα μπόρεσε και διαχειρίστηκε το σκορ, πέτυχε και δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πολύ πιο δύσκολα για εμάς.»

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ