ΞΑΝΘΗ

Ξέσπασμα Παπαδημητρίου στην Ξάνθη

Ξέσπασμα Παπαδημητρίου στην Ξάνθη
Παπαδημητρίου, Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Πλατανιά μίλησαν για αντί - ποδόσφαιρο μετά τη νίκη (0-1) της Ξάνθης στα Περιβόλια. Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδημητρίου, πέρασε στην αντεπίθεση, με τοποθέτησή του στο Sport24.gr.

Η Ξάνθη σημείωσε παλικαρίσιο δεύτερο διαδοχικό "διπλό". Μετά το 1-2 στη Λεωφόρο, το Σάββατο (22/10) οι ακρίτες νίκησαν 1-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έφτασαν τους 8 βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Οι Θρακιώτες πιστοποιούν στο γήπεδο πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε στο Sport24.gr: "Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον Πλατανιά έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ, αυτός θα έπαιρνε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Πλατανιά και η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία".

Ερωτώμενος για το αντί - ποδόσφαιρο για το οποίο μίλησαν στον Πλατανιά, ο Παπαδημητρίου υποστήριξε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά για τη φιλοξενία και θα την ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο, όταν έρθει στην Ξάνθη. Θα ήθελα να πω στον κ. Παράσχο, τον οποίο σέβομαι για όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, να μην αφήνει τον βοηθό του, κ. Γκουτσίδη, να μιλά αμέσως μετά το παιχνίδια, γιατί τον εκθέτει με αυτά που λέει.

Στον κ. Γκουτσίδη θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Να μην ξεχνάει ότι για να είναι σε αυτήν την τιμητική θέση του βοηθού προπονητή του κ. Παράσχου, την ευκαιρία του την έχει δώσει η Ξάνθη πριν από πολλά χρόνια. Στη ζωή πρέπει να είσαι ταπεινός. Στην Ξάνθη υπάρχει μια αρχή, να αποδεχόμαστε και την ήττα. Ο κ. Γκουτσίδης φαίνεται ότι ξέχασε να την πάρει όταν έφυγε από την Ξάνθη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ξάνθη, 1-0 τον Πλατανιά
Λουτσέσκου: "Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα"

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ