ΞΑΝΘΗ

Ξεκίνησε ο Ντιμιτρόφ στην Ξάνθη

Ξεκίνησε ο Ντιμιτρόφ στην Ξάνθη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη, με το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα Νικολάι Ντιμιτρόφ να δίνει το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (28/7) και να δίνει μια πρώτη γεύση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Νικολάι Ντιμιτρόφ να δίνει το παρών και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μια πρώτη γεύση από τον ποδοσφαιριστή του.

Ο 27χρονος Βούλγαρος πλάγιος χαφ, που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας, επέλεξε να φοράει την φανέλα της ακριτικής ομάδας με το Νο87.

Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης συνεχίζεται επί καθημερινής βάσεως με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της να 0δουλεύουνε σε όλους τους τομείς ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Έγινε διπλή προπόνηση, κατά την οποία οι παίκτες γυμνάστηκαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της τακτικής μέσω παιχνιδιών χωρισμένοι σε ομάδες αλλά και των τελειωμάτων φάσεων.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ