ΞΑΝΘΗ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ξάνθης οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Λεωφόρο.

Την μίνι προετοιμασία της για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από την Δευτέρα η Ξάνθη με τους Ακρίτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράνο, Καρυπίδη και Ορφανίδη οι οποίοι δεν θα είναι στην διάθεση του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός την Δευτέρα το απόγευμα έκανε ανάλυση σε βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δείχνοντας στους παίκτες του τα λάθη τους. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Επέστρεψε στα γήπεδα η SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το χθεσινό ρεπό και την ευκαιρία για αποφόρτιση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από αρκετό καιρό προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ξανθιώτικη ομάδα από την Πέμπτη μπαίνει σε ένα νέο σερί αγώνων με πρώτο τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες τους ξεκίνησαν να δουλεύουν από το απόγευμα της Δευτέρας με τους ποδοσφαιριστές τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μετά την ανάλυση βίντεο και τις ασκήσεις προθέρμανσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Πρόγραμμα αποφόρτισης περιλάμβανε το πρόγραμμα για όσους έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ράνος – Καρυπίδης και Ορφανίδης Λ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ