ΞΑΝΘΗ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Τέθηκαν στην διάθεση των οπαδών της SKODA Ξάνθης τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή με την ομάδα της Θράκης να θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να πανηγυρίσει τη πρόκριση στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η SKODA Ξάνθη καθώς όπως έγινε γνωστό ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου. Οι φίλοι των Ακριτών περιμένουν πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλοντας να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τον στόχο της που είναι η πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Την Δευτέρα (20/4) έγινε γνωστό από την ΕΠΟ και επίσημα η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης ενώ την ίδια μέρα ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη ρεβάνς με τους κατόχους των διαρκείας να έχουν προτεραιότητα ενώ θα υπάρξουν και κάποιες προϋποθέσεις αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ:

• Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η επίδειξη και της κάρτας διαρκείας και του εισιτηρίου. Ο έχων την κάρτα διαρκείας μπορεί να προμηθευτεί ένα μόνο εισιτήριο, που θα είναι για το άτομο που έχει προσκομίσει την αστυνομική του ταυτότητα, την ώρα που ο ίδιος το προμηθεύεται από το σημείο διάθεσης.

• Για τους μη κατόχους κάρτας διαρκείας, απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, από όπου θα προκύπτει ότι είναι Ξανθιώτες ή από όμορες περιοχές.

• Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να επιδεικνύεται μαζί με το εισιτήριο και η αστυνομική ταυτότητα, για ταυτοπροσωπία. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

• Επίσης ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους, ότι το εισιτήριο μαζί με την κάρτα διαρκείας (για τους κατόχους) ή με την αστυνομική ταυτότητα (για τους μη κατόχους), θα πρέπει να επιδεικνύεται και στα μπλόκα της Αστυνομίας, τα οποία θα βρίσκονται στα Φανάρια στο Γεννάδιο και στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο δρόμο από τα Κιμμέρια.

Διάθεση εισιτηρίων από τη Δευτέρα, 20/04/2015.

Σημεία Πώλησης:

• Γραφεία Συνδέσμου, XanthiFans, Χατζησταύρου 14
Από 18.30 – 20.30

• Κεντρική Πλατεία, Καφέ «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ»
Από 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

• Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ
Από 10.00 – 18.00".

Επιστροφές και απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Ακρίτες μετά την ήττα τους από τον Εργοτέλη κοιτούν μπροστά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές απουσίες καθώς δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Καπετάνος και Παπάζογλου ενώ και ο Μπέρτος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους πράσινους.

Αντίθετα θα βρίσκονται στην διάθεση του Λουτσέσκου οι Σολτάνι και Μπαξεβανίδης που εξέτισαν την τιμωρία τους. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μετά την προθέρμανση, χώρισαν του παίκτες σε δύο γκρουπ και στη συνέχεια δούλεψαν σε τομείς της αμυντικής και επιθετικές τακτικής.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα από τις προπονήσεις της οποία απέχει μόνο ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Για την επόμενη αναμέτρηση η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Παντελή Καπετάνου και Τάσου Παπάζογλου ενώ αντίθετα επιστρέφουν στην διάθεσή της οι Καρίμ Σολτάνι και Δήμος Μπαξεβανίδης.

Ο Μανώλης Μπέρτος που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε να απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Πανθρακικό ενώ ο Κριστιάν Ομπόντο που έχει 4 κίτρινες δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Κομοτηνή".

Την Τετάρτη η βράβευση του Καπετάνου

Ο Παντελής Καπετάνος κέρδισε και το 2ο ατομικό βραβείο στην κατηγορία «Best Goal» για την 26η αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός μετά το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό και το πρώτο βραβείο, συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό της προτίμησης των φιλάθλων για το γκολ που σημείωσε στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο τελικό 0-1.

Η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10:15 στο προπονητήριο της ΠΑΕ από τον Πρόεδρο των Xanthifans Αριστοκλή Καραμανίδη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ