ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη κατά Μίχελ

Ξάνθη κατά Μίχελ

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ξάνθη τοποθετήθηκε για όλα όσα συνέβησαν στον πάγκο της, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του δεύτερου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην Τούμπα φιλοξενήθηκε η ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη (νίκη με σκορ 2-1 για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στα Πηγάδια), για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι στα μέσα του πρώτου μέρους εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους για την διαιτησία του Φουκάκη, με τον Γιώργο Κασναφέρη να λέει τα παράπονα του στον ρέφερι. Ο Λούμπος Μίχελ αμέσως άφησε τη θέση του στα επίσημα και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, απευθυνόμενος στον 4ο διαιτητή.

Η συμπεριφορά του τεχνικού διευθυντή του "Δικεφάλου" δεν άρεσε στους ανθρώπους της Ξάνθης, που εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταφέρονται εναντίον του Λούμπος Μίχελ και της "παρέας" του, όπως αναφέρουν.

"Κατά την άποψη της Ξάνθης Α.Ο., ο κος Μίχελ και η «παρέα» του δεν τιμούν την ιστορία του ΠΑΟΚ, το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του, κ. Σαββίδη, που επενδύει στο ποδόσφαιρο", αναφέρει η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ