ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη για Ράσταβατς: "Συγχαρητήρια κόουτς"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ράσταβατς EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς γεύτηκε τη χαρά της νίκης (1-0) με την εθνική Σερβίας στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην αναμέτρηση κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Η ανακοίνωση της Ξάνθης για τον προπονητή της.

Η Σερβία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Την Κυριακή (17/6) με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κολάροβ επικράτησε 1-0 της Κόστα Ρίκα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 5ο όμιλο.

Ο προπονητής της Ξάνθης και συνεργάτης του Μλάντεν Κρστάιτς στην εθνική Σερβίας, Μίλαν Ράσταβατς, πανηγύρισε και αυτός την επικράτηση της ομάδας του, η οποία έκανε σημαντικό βήμα για να περάσει στη νοκ άουτ φάση (στον ίδιο όμιλο είναι Βραζιλία - Ελβετία).

Το βράδυ της Κυριακής (17/6) η ακριτική ΠΑΕ συνεχάρη τον Ράσταβατς για την επιτυχία με την εξής ανακοίνωση: "Συγχαρητήρια κοουτς για την νίκη . Καλή συνέχεια στη διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ