ΞΑΝΘΗ

Κλέιτον: ''Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο έτσι''

Κλέιτον: ''Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο έτσι''
Κλέιτον, Ξάνθη, Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Με όσα γίνονται στην Ελλάδα ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και το ποδόσφαιρο ''σκοτώνεται''. Αυτό υποστήριξε ο Σίλβα Κλέιτον της Ξάνθης μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο 32χρονος Βραζιλιάνος παίκτης των ακριτών σχολίασε για την ήττα (2-0) της ομάδας του στη Λεωφόρο: '' Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, φέτος έχουμε παίξει τέσσερις φορές. Κερδίσαμε δύο, χάσαμε ένα, φέραμε μια ισοπαλία. Είναι λογικό σήμερα να έχουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Είναι μια μεγάλη ομάδα, δύσκολος αντίπαλος. Στο ξεκίνημα είχαμε κάποιες ευκαιρίες, κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ίσως αν είχαμε σκοράρει στην αρχή τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Ήταν ένας αγώνας "κρύος", δεν είχε ευκαιρίες. Μόλις σκόραρε ο Παναθηναϊκός το ματς τελείωσε''.

Για το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί για την ομάδα του, με τον Ηρακλή, είπε: ' 'Όταν παίζεις σκέφτεσαι το ματς που παίζεις. Αλλά όταν ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα κομμάτι του μυαλού είναι εκεί. Ξεχνάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό και κοιτάμε αυτό για το Κύπελλο. Είναι σημαντικό για την ομάδα, για την πόλη, για όλους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό''.

Για την ''εγκληματική οργάνωση'' δήλωσε: ' 'Ακούω πράγματα γι' αυτό το κομμάτι και λυπάμαι για όσα γίνονται. Διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, βλέπεις άδεια γήπεδα. Όλο αυτό το όμορφο πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο καταφέρνουν σιγά-σιγά και το σκοτώνουν. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και να γίνει το ποδόσφαιρο όπως όλοι θέλουμε, φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές''.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ