ΞΑΝΘΗ

Κατάσκοπος Κεχαγιάς

Κατάσκοπος Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κεχαγιάς ανέλαβε δράση και σε ρόλο κατασκόπου ο τεχνικός τηςSkoda Ξάνθης βρέθηκε στο παιχνίδι Αιγινιακός-Ηρακλής Ψαχνών.

Σε ρόλο κατασκόπου ο Νίκος Κεχαγιάς ανέλαβε δράση με τον τεχνικό τηςSkoda Ξάνθης να βρέθηκε στο παιχνίδι Αιγινιακός-Ηρακλής Ψαχνών. Η παρουσία του τεχνικού της ακριτικής ομάδας χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης» του Αιγινίου δεν είχε να κάνει για να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο για να δει δύο από τους υποψήφιους αντιπάλους της ομάδας του στο νοκ άουτ μπαράζ στις αρχές του Ιούνη για την παραμονή στηνSuperLeague.Ο Κεχαγιάς φρόντισε να παρακολουθήσει το παιχνίδι όχι από κάποια από τις θέσεις στην κατά μήκος κερκίδα αλλά δίπλα από τα δημοσιογραφικά σε ειδικό χώρο που υπάρχει για να έχει καλύτερη εικόνα.

Μάλιστα έχοντας μία καρέκλα μπροστά του σημείωνε συχνά πυκνά στο μπλοκάκι του.Αιγινιακός και Ηρακλής Ψαχνών εξάλλου την στιγμή αυτή μετά και από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ τηςFootballLeagueδιεκδικούνε εκτός από την απευθείας τους άνοδο μέσω της πρώτης δυάδας και την 3ηθέση που οδηγεί στο μπαράζ.

Μάλιστα στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού ο Κεχαγιάς είχε συνομιλία και με τον τεχνικό της ΑΕΛ Καλλονής και γνώριμό του Γιάννη Μαντζουράκη.Η χθεσινή παρουσία του τεχνικού της ακριτικής ομάδας στο Αιγίνιο ήταν μόνο η αρχή της κατασκοπείας μέχρι την 1ηΙουνίου που θα διεξαχθεί η 14ηαγωνιστική του πρωταθλήματος των πλέι οφ τηςFootballLeague. Κι αυτό γιατί αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια την Τετάρτη και όχι μόνο παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας του με προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ