ΞΑΝΘΗ

Κατασκοπεία για το μπαράζ

Κατασκοπεία για το μπαράζ
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη μπορεί να βρίσκονται σε άδεια αναμένοντας το μπαράζ παραμονής τους στις αρχές Ιουνίου την ίδια ώρα όμως το τεχνικό τιμ λειτουργεί σε ρόλο κατασκόπου του υποψήφιου αντιπάλου.

Σε ρόλο κατασκόπου του υποψήφιου αντιπάλου για το μπαράζ παραμονής στην Super League κινείται το τεχνικό τιμ της Skoda Ξάνθη εν όψει του νοκ άουτ παιχνιδιού στις αρχές Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετά από την ολοκλήρωση των φετινών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Super League μέχρι την έναρξη της μίνι προετοιμασίας.

Αυτό για το παιχνίδι των μπαράζ με αντίπαλο την 3η ομάδα του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League που σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου.

Για αυτό και το τεχνικό τιμ της Skoda Ξάνθης κινείται σε ρυθμούς κατασκόπου του συγκεκριμένου πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League.

Σκοπός η αποκόμιση της καλύτερης δυνατής εικόνας του πιθανού αντιπάλου για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Super League για μία ακόμη χρονιά.

Μία εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει ο προγραμματισμός που είχε ξεκινήσει με πρώτες συζητήσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως ήταν με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος της Super League τον Εστεμπάν Σολάρι.

Κατά τα άλλα εν όψει του παιχνιδιού των μπαράζ για την παραμονή της Skoda Ξάνθης στην Super League υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα είναι παρών ο διεθνής Καναδός Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν. Κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ