ΞΑΝΘΗ

Καστίγιο: "Λουτσιάνο, κοροϊδεύεις τον κόσμο"

Καστίγιο: "Λουτσιάνο, κοροϊδεύεις τον κόσμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίθεση εναντίον του Λουτσιάνο ντε Σόουζα εξαπέλυσε από το Facebook ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος διέψευσε κάθε πιθανότητα να πάει στην Ξάνθη κατηγορώντας τον πρώην συμπαίκτη του ότι δεν πήρε θέση.

Δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον 32χρονο Μεξικανό πρώην άσο των Ολυμπιακού, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνιπρό, Σικάγο Φάιρ, Άρη, Πατσούκα, Λεόν και Ράγιο Βαγιεκάνο, Νέρι Καστίγιο.

Μέσω ανάρτησης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νέρι Καστίγιο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λουσιάνο ντε Σόουζα, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει πόστο στη Ξάνθη (δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την ΠΑΕ), κατηγορώντας τον ότι λέει ψέμματα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, κι ότι κανείς ποτέ δεν μίλησε μαζί του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο:

"Βγήκε κάτι για την ομάδα, τη Ξάνθη. Θέλω να πω στον κόσμο, ειδικά στη Ξάνθη, να μην αφήνει κανέναν να τους κοροϊδεύει. Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Λουσιάνο, που νομίζω ότι μπήκε στην ομάδα. Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Λουσιάνο. Κρίμα, είναι γι' αυτούς τους ανθρώπους που μόλις βρίσκουν δουλειά, αντί να ασχολούνται και να δουλεύουν σοβαρά, να δίνουν σε φίλους τους δημοσιογράφους που έχουν, να γράφουν ονόματα για να δείξουν ότι θα φέρουν παίκτες και στο τέλος κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε αυτό, αλλά αφού βγήκε, έπρεπε ο ίδιος ο Λουσιάνο - από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα και με ξέρει - να βγει ή να πει αυτό είναι ψέμα κι ότι κανείς δεν μίλησε μαζί του. Αλλά, έτσι είναι αυτά. ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ