ΞΑΝΘΗ

Καραγεωργίου: "Νίκη με τη συμπαράσταση του κόσμου"

Καραγεωργίου: "Νίκη με τη συμπαράσταση του κόσμου"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στην κάμερα της "ΝΟVA" για τον αγώνα με τον Εργοτέλη και τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Κρήτης.

Ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τον αγώνα με τον Εργοτέλη και τα συναισθήματα του που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τον Εργοτέλη, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, με την προσπάθεια των παικτών μας και με την ποιότητα που διαθέτουμε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.

Ξέρω πολλά από την ομάδα του Εργοτέλη και γνωρίζω όλους τους παίκτες πλην των καινούργιων. Ένα όπλο που διαθέτει είναι η ομοιογένειά του διότι τα παιδιά είναι πολλά χρόνια μαζί αλλά έχουν και κάποιους ξένους παίκτες που έδωσαν εκρηκτικότητα, μια άλλη νότα και φαίνεται ότι είναι καλοί παίκτες.

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο είναι μια από τις δύσκολες στιγμές. Υπέροχα πέρασα επτάμισι χρόνια, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου και δεν πρόκειται να σβηστούν από κανένα και ήμουν τυχερός που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Τώρα είμαι στην Ξάνθη όμως και πρέπει να προσαρμοστώ, να προετοιμάσω τους παίκτες και θα ήταν τελείως ανέντιμο να μην ετοιμάσω την ομάδα για τη νίκη.

Μετά το γεγονός ότι ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου ο κύριος Παπουτσάκης έκανε το σύλλογο πολύ μεγάλο, τον ανέδειξε και έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Εργοτέλη. Αυτό το άτυχο γεγονός στεναχώρησε τους πάντες, ήθελε να προσφέρει πολλά, στεναχωρηθήκαμε όλοι μας. Όταν περνάς τόσα χρόνια οι σχέσεις είναι σε υψηλό βαθμό και οι σκέψεις μου γι' αυτό τον άνθρωπο δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Σημασία έχει ότι όλα αυτά τα χρόνια έγινε μια προσπάθεια εκτός από την τελευταία χρονιά γι' αυτό και αναλάβαμε την ευθύνη μας. Τώρα θέλω η ομάδα που υπηρετώ να κερδίσει και να μας βρει έτοιμους για το παιχνίδι αυτό. Όλοι μας θέλουμε η ομάδα να κερδίζει και να σταθεροποιηθεί στην έδρα της.

Θέλουμε ο φίλαθλος να φεύγει ικανοποιημένος, ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη να παίξουμε καλά και ο κόσμος να εμπιστεύεται την ομάδα στην έδρα της και αυτός είναι ο στόχος μας".

Παρακολουθείστε την 3η εκπομπή SUPER BALL την Κυριακή 1/9 στις 23:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 3ης αγωνιστικής καθώς και η αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ