ΞΑΝΘΗ

Και τη νέα σεζόν με Λουτσέσκου η Ξάνθη

Και τη νέα σεζόν με Λουτσέσκου η Ξάνθη
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρουμάνος προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, τα βρήκε σε όλα με τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, και θα παραμείνει στο τιμόνι της ακριτικής ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σίριαλ της παραμονής του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη είχε αίσιο τέλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρουμάνος τεχνικός συμφώνησε με τον Χρήστο Πανόπουλο να συνεχίσει στους Ακρίτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί φέτος η ομάδα της Θράκης να μην πραγματοποίησε καλή χρονιά, παρόλα αυτά ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης έχει εμπιστοσύνη στον Ρουμάνο τεχνικό και πιστεύει πως μπορεί να χτίσει ένα νέο ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα σεζόν. Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στον πάγκο της Skoda από τη σεζόν 2014-2015. Έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 70 παιχνίδια, με απολογισμό 21 νίκες, 26 ισοπαλίες και 23 ήττες.

Η εκτίμηση που υπάρχει στον 47χρονο τεχνικό και στο έργο του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΠΑΕ τον κάλυψε στα περισσότερα ζητήματα οδήγησαν τις δύο πλευρές σε πλήρη συμφωνία.

21.59: UPDATE: Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr ήρθε η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που επιβεβαίωσε την εξέλιξη: "Προπονητής της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου".

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ